Andalusian vaellusreitit 

Henkeäsalpaavat vuoristoreitit

Olitpa sitten kokenut  tai ensikertalainen retkeilijä, niin sinulle löytyy sopiva vaellusreitti. Andalusia on täynnä maisemiltaan ja maastoltaan vaihtelevia vuoria, jotka odottavat valloitustasi! 

Vaikeusasteeltaan nämä reitit ovat useimmiten keskitasoa tai haastavia. Sen vuoksi vuorille lähtiessä pitää olla peruskunto kunnossa ja hyvin toimivat jalat. 
Mykistävien maisemien lisäksi näillä reiteillä kokee usein mahtavia itsensä voittamisen fiiliksiä!  
 

Valloittavat rantavaellukset  

Miltä tuntuisi patikoida paljain jaloin hienolla hiekalla turkoosin veden rajassa? Ja kiivetä välillä hiekkadyynin päälle maisemia ihailemaan? 

Andalusiassa on pitkä rantaviiva Välimereltä Atlantin valtamerelle asti. Turistirantojen lisäksi on paljon  myös luonnontilaisia kauniita turkoosivetisiä
merenpoukamia ja dyynejä. 

Merenrantavaelluksia voi tehdä ympäri vuoden, mutta ihanimpia ne ovat kuumaan kesäaikaan, kun voi pulahtaa välillä mereen vilvoittelemaan.   

Hurmaavat maaseutumaisemat

Andalusian maaseutu on säilynyt yllättävän autenttisena ja vanhakantaisena. Välillä voit kuvitella, että aika on pysähtynyt vuosikymmenien päähän. 

Luonto, maatilojen eläimet ja ihmiset luovat oman pittoreskin tunnelmansa näille leppoisille maaseutuvaelluksille. 

Vuoristojen ympäröimät maalaismaisemat hurmaavat. Johanneksen leipäpuut, oliivipuut ja erilaiset tammet varjostavat yleensä mukavasti kulkua  ja näillä reiteillä kuljetaan muutenkin rauhassa rennosta tunnelmasta nautiskellen. 

Luo kotisivut ilmaiseksi!