Suosikkiretkiä

Miiru Naturen suosikkiretkiä, joissa maisemat lumoavat ympäri vuoden.

Klikkaa retken otsikkoa ja lue lisää! Jos haluat yksityisretken johonkin näistä kohteista, niin ota yhteyttä!  


Fuengirolan ja Benalmadenan kupeessa kohoaa Sierra de Mijas, jossa on useita hienoja vaellusreittejä. Aina ei tarvitse lähteä lähivuorta edemmäksi elämyksiä metsästämään. Retkellä pääsee tutustumaan myös kuvaukselliseen Mijas Puebloon.

Tämä on Miiru Naturen suosikkireitti! Aistisi eivät pääse tylsistymään tällä reitillä, koska vaihtelevat upeat maisemat ja erikoiset polut pitävät sinut valppaana. Ja huipennuksena Mirador de las Buitreras eli kotkien näköalapaikka kruunaa retken.

Tämä on helppo ja ihastuttava noin kahdeksan kilometrin kävelyretki Benahaviksen vehreään vihreään luontoon. Tämä retki on valloittanut kaikki kävijänsä kauneudellaan, eikä se vaadi juurikaan ponnisteluja. Sopiii siis koko perheelle lapsista varttuneempiin :)

Upeita turkooseja järviä, vuoristomaisemia, jännittäviä kalliomuodostelmia ja luolatalojen raunioita. Nämä kaikki elementit tekevät tästä retkestä yhden mielenkiintoisimmista. Reitti on pääosin helppokulkuista polkua ja tienpätkiä ja siinä ei ole paljon pitkiä nousuja ja laskuja.

Rondan kaupunki on monelle tuttu, mutta tällä vaelluksella ei silmissä vilise turisteja, vaan lammashakoja, oliiviviljelmiä ja erikoisia kalliomuodostelmia. Reitillä on vaihtelevaa andalusialaista maalaismaisemaa ja mielikuvituksellisia luonnon veistoksia.

Luo kotisivut ilmaiseksi!